Primăria Comunei Mociu

județul Cluj

Centrul de Ingijire si Asistenta Sfantul Nicolae din Mociu

08.12.2008


  In 6 decembrie 2008 s-au implinit sapte ani de la deschiderea Centrului de Ingrijire si Asistenta SF. NICOLAE din Mociu. Centrul a fost amenajat de catre Asociatia Filantropica Medical-Crestina CRISTIANA, asociatie aflata sub patronajul Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Vadului Feleacului si Clujului, Parohia Ortodoxa Romana Mociu I in colaborare cu Consiliul Judetean Cluj si Consiliul Local Mociu.
  Evenimentul a fost aniversat in prezenta reprezentantilor Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Vadului Feleacului si Clujului P.S. Vasile  Somesanul ,  consilierul misionar Campean Liciniu, a reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj, dir. ex. Nicoleta Brad, dir. ex. adj. Molnar Nicoleta  si dir. ec. Maria Ioska, a reprezentantilor Admnistratiei publice locale Primarul comunei Horvath Marton, viceprimarul comunei Boier Melan-Ovidiu i secretarul comunei, r. MArin Ban-Borosteanu, a sponsorilor si a altor invitati.
  Seara a debutat cu o slujba de multumire oficiata cu binecuvantarea I.P.S. Arhiepiscop si Mitropolit Bartolomeu Anania de catre P.S. Vasile Somesanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Vadului Feleacului si Clujului. A urmat un program de colinde sustinut de catre prescolari ai gradinitei din Mociu, unul de colinde si o piesa de teatru prezentat de catre beneficiarii centrului sub indrumarea preotului Campean Iustin  de la Parohia Bisericii Ortodoxe Romane I - Mociu, care a coordonat lucrarile de amenajare si care, in prezent, conduce intreaga activitatea a Centrului de Ingrijire si Asistenta SF. NICOLAE din Mociu.